Schoolpark SAB Bree is geen klassieke speelplaats

Schoolpark SAB Bree 

VVS zorgde mee voor de heraanleg van de schoolomgeving

Bij de nieuwbouw van het Sint-Augustinusinstituut te Bree kan met niet meer spreken van een “speelplaats”.  Men liet er een heus schoolpark aanleggen.
Zoals in het artikel van hbvl beschreven staat:

Ook de speelplaats kan je geen speelplaats meer noemen: het is een ‘schoolpark’ geworden. Na de lesuren zullen ook buurtbewoners er terechtkunnen om van de omgeving te genieten.

VVSnv zorgde onder andere voor de aankleding met affinite zitbanken, in diverse vormen. Van vierkante banken rond/onder een boom, tot s-vormige speelse opstellingen. Bij de affinité zitbanken zijn de mogelijkheden oneindig. Daar bovenop installeerden we enkele afvalbakken rondom het schoolpark en in de schoolgebouwen.

Wil je ook een schoolpark zoals SAB Bree?

Staat jouw school ook voor vernieuwing? Wil je dat jouw buitenruimte een verlengstuk wordt van de klaslokalen? We denken graag met u mee over de (her)inrichting van uw schoolplein, waar speelplezier centraal staat. Onze afvalbakken, zitbanken en markeringen zijn zeer kleurrijk, maar bovenal milieuvriendelijk, duurzaam en vandalismeproof. Ontdek hier onze oplossingen voor onderwijs of contacteer ons vrijblijvend.

Schoolpark SAB Bree dankzij VVS en dankzij:

Aannemer: Dammen

Ontwerpers: Wereld / Dolmans Landscaping group / LO Clijsters architectenburo

Eindklant / Locatie: Sint-Augustinusinstituut Bree