Tom & Lily® 3D-bewegwijzeringstekens

Verhoog de waakzaamheid van de weggebruikers

Tom & Lily® zijn zo groot als een echt kind en moedigen voorzichtigheid aan vanwege hun realisme en dynamiek. Het resultaat: een betere preventie en bescherming van kinderen langs de openbare weg. Plaats ze in de buurt van voetpaden, schoolomgevingen, speelstraten enz.

Een buddy voor klein (en groot)

Tom & Lily® bewegwijzering is niet alleen efficiënt, maar bovenal een leuke manier om te zorgen voor de veiligheid en bescherming van kinderen in risicogebieden. Hun hippe, vriendelijke ontwerp en hun heldere kleuren worden dan ook zeer gewaardeerd door kinderen. En niet minder belangrijk: je merkt ze al van ver op.

Kwaliteitsvol en robuust
Gemaakt van glasvezel en polyesterhars. Deze materialen maken Tom & Lily® zeer resistent. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan. Bedekt met polyurethaanverf behouden ze hun levendige kleuren.

Hoge zichtbaarheid
Dag en nacht zichtbaar voor gebruikers dankzij retro-reflecterende strips (en optionele Swareflex glaskralen). Onder andere de tekst “bedankt” is retro-reflecterend en verbetert de zichtbaarheid ‘s nachts.

Materiaal: Glasvezel/polyesterhars

Afmetingen:

Hoogte 1580 mm

Breedte 720 mm

Diepte 360 mm

Bevestiging: Paal diameters Ø51 mm, Ø76 mm en Ø89 mm

Bekijk het product hier

Leuke combinatie met snelheidsdetectie
Combineer Tom & Lily® met de Evolis snelheidsdetectie borden. Ze geven de borden een hippere uitstraling en zorgen ervoor dat ze nog beter zichtbaar zijn in het verkeer.

Tom & Lily verkeersborden
Vergroot de herkenbaarheid en werk aan een veilige omgeving voor kinderen, op school en thuis! U kunt kiezen uit een aantal standaard borden of u kunt ervoor kiezen een bord te personaliseren met uw eigen tekst en/of logo. Alle borden worden geproduceerd conform het Standaardbestek SB250.