Mobipunt Zoutleeuw faciliteert meerdere vervoersmogelijkheden

Een herkenbare plek met een divers aanbod aan vervoersmogelijkheden.

De stad Zoutleeuw is één van de steden die deel uitmaken van het project ‘Maak een mobiPunt’. VVS zorgde voor een optimale inrichting van het mobipunt Zoutleeuw. Het project werd uitgewerkt samen met het studiebureau Tractebel Engie en de aannemer Crommen Willy bvba. Wij leverden en plaatsten onder andere een overkapping, diverse verkeersborden, fietsrekken en een zitbank.

Mobipunten zijn plaatsen in dorpen of langs openbaar vervoersassen waar men verschillende vervoerswijzen, zoals een bushalte, publieke laadpalen, (elektrische) deelauto’s en deelfietsen of bijkomende voorzieningen, zoals een lockersysteem voor pakjes en real time info over het openbaar vervoer, samen vindt.

Mobipunt Zoutleeuw

Men koos voor een regionale aanpak met het project ‘Maak een mobiPunt!’ Het project moet ten laatste eind 2020 leiden tot de realisatie van minstens 8 mobipunten in Rotselaar, Herent, Huldenberg, Landen, Tienen, Geetbets, Zoutleeuw en Linter. Meer hierover in dit artikel. 

Vragen omtrent de aanleg van een mobipunt?

Contacteer ons.  Een mobipunt moet ruimtelijk optimaal worden georganiseerd. U kunt bij ons terecht voor de totaalinrichting. Ons team denkt graag met u mee en staat u graag bij in de uitwerking.

Aannemer: Crommen Willy bvba

Studiebureau: Tractebel Engie

Plaatsing: VVSnv

Eindklant / Locatie: Stad Zoutleeuw