De charme van het Oostenrijkse project

mmcité brengt kwaliteitsontwerpen naar de openbare ruimtes van Oostenrijkse steden. “mmcité10”, de vestiging in Wenen, werkte hiervoor samen met verschillende architecten en ontwikkelaars. Het resultaat: prachtige openbare ruimtes vol met fascinerende elementen, architecturale diversiteit en innovatieve renovaties. Laat u inspireren door deze succesvolle projecten in deze natie van schilderachtige landschappen en rijke cultuur.

Neunkirchen

Neder-Oostenrijkse buitenruimtes moeten aan essentiële parameters voldoen zodat mensen zich comfortabel buiten kunnen voelen. mmcité heeft het gebied rond het regionale ziekenhuis in Neunkirchen uitgerust met Vera-parkbanken (met armleuningen en rugleuningen). Sommige werden aangevuld met  Vera Solo-tafels en zelfs enkele onconventionele halfronde banken.  De buitenruimte zou natuurlijk niet compleet zijn zonder enkele beschutte fietsenrekken. Ze kozen voor de Edge en Edgetyre-reeksen, omdat ze echt klasse toevoegen aan het geheel.

Sonnewendviertel, Wenen

Sonnewendviertel ligt op een kwartier van Wenen. Je vindt er over prachtige appartementencomplexen, een schoolcampus, een uitgestrekt park, kantoorgebouwen en een retailpark. Over een oppervlakte van zeven hectare, streefden architecten ernaar om in elke behoefte van de plaatselijke bewoners te voorzien.  Straatmeubilair speelt hier een belangrijke rol. Grasrijke ruimtes worden aangevuld met Rivage ligstoelen om een oase van ontspanning te creëren. Portiqoa-bankarrangementen in combinatie met de Tably-reeks picknicktafels, evenals speeltoestellen, maken deze ruimte ideaal voor de lokale bewoners.

Mattsee, Salzburg

Een relatief onopvallend project in de Oostenrijkse stad Mattsee ziet een perfecte implementatie van de landscape bank. Het perfecte accent voor de sierlijke omgeving. Merk op hoe naadloos de bank in harmonie werkt met de omgeving. De lange lijnen en sterke structuur nemen niets weg van de lokale sfeer, maar omlijsten hun prachtige achtergrond.