Mouv’roc®

Openbare bewegingsmodules die inspelen op de verstedelijking en het gebrek aan lichaamsbeweging.

Vandaag woont maar liefst 54% van de wereldbevolking in stedelijke gebieden. Nog erger, in 2050 zal dat percentage 66% bedragen. Hoe kunnen we de aantrekkelijkheid van de steden behouden én tegelijkertijd de bewoners de levenskwaliteit bezorgen die ze verwachten? Wetende dat op dit moment, een gebrek aan lichaamsbeweging, de op 3 na grootste doodsoorzaak ter wereld is!

De Mouv’roc is een vernieuwende stadsoplossing. Allereerst brengen ze dus mensen van verschillende generaties samen. Omdat de openbare bewegingsmodules vrij toegankelijk zijn. en er kunnen meerdere gebruikers, gelijktijdig fysieke activiteiten beoefenen.  Dus ze leveren ook een positieve bijdrage aan het welzijn en de levenskwaliteit van de gebruikers.

Gebrek aan lichaamsbeweging is de op 3 na grootste doodsoorzaak ter wereld

vvs-mouvroc-30minsporten

Dagelijks 30 à 45min bewegen kan het medicatiegebruik met 30% verminderen

stedelijke bewegingsmodule tegen verstedelijking

66% procent van de wereldbevolking zal tegen 2050 in steden wonen

Mouv’roc® is compact en kan dichtbij de leefruimte worden geïnstalleerd. De sobere lijnen van het systeem, dat als straatmeubilair is ontworpen, vergemakkelijken de integratie in elke soort omgeving. De toestellen brengen mensen samen. Bovendien dragen ze bij aan een betere levenskwaliteit van de gebruikers. De toestellen zijn geschikt voor ieder type gebruiker en zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor de ergonomie. De bewegingsmodule Mouv’roc is verkrijgbaar in verschillende modellen en ieder model biedt tal van oefeningen.