Box als gescheiden afvalbakken

Hasselt moet opnieuw de properste stad van Vlaanderen worden

Na een bevraging bij de inwoners bleek dat 82,8% de stad Hasselt wel proper vond. Maar Hasselt wil nog beter doen! Afval en afvalscheiding vormt een belangrijk onderdeel van een duurzaam, maatschappelijk verantwoord beleid. Afgelopen jaar deed de stad een grondige analyse om een vernieuwd afvalbeleid op te starten.

Zo wil men nog meer doen tegen de sigaretten peuken en hondenpoep in het straatbeeld. Ze gingen reeds een samenwerking aan met “Mooimakers” en nu willen ze ook de vervuiling rond de bushokjes aanpakken. Daarvoor werd gebruik gemaakt van de afvalbak “Box“. Telkens per 2 geplaatst, zodat er 1 beschikbaar is voor PMD en 1 voor restafval. De afvalbakken werden voorzien van sensoren om zo te monitoren wanneer ze geledigd moeten worden.

Box: eigentijds, duurzaam én volledig te personaliseren!

De BOX is de ideale afvalbak voor de openbare ruimte. Hij ziet er mooi uit, hij is eenvoudig te ledigen en hij is samengesteld uit duurzame materialen. Er kan geen afval worden gezet op de afvalbak en door de zijdelings geplaatste inwerp openingen heeft men geen rechtstreekse inkijk. Ook handig om weten: hij kan worden gepersonaliseerd. Denk hierbij aan logo’s, foto’s, felle kleuren, thema’s,…  Plaats hem afzonderlijk of gecombineerd voor afvalscheiding.